Neverovatno

DOKTOR JE POSTOJAO! U FILMU JE PRIKAZAN DRUGAČIJE, ZAPRAVO JE ON BIO TAJ KOJI JE PREMINUO: Otkriva žena Tome Zdravkovića

Supruga legendarnog pevača Tome Zdravkovića Gordana otkrila je istinu o lekaru koji je sve rasplakao.

Celebrities
Autor:
DOKTOR JE POSTOJAO! U FILMU JE PRIKAZAN DRUGAČIJE, ZAPRAVO JE ON BIO TAJ KOJI JE PREMINUO: Otkriva žena Tome Zdravkovića
Foto: Printscreen/youtube/Toma film

Domaća publika imala je prilike da prvi put pred malim ekranima pogleda film o legendi narodne muzike Tomi Zdravkoviću, a veliku pažnu publike je privukao lekar Aleksa Hadžipopović, kog je maestralno odigrao Petar Benčina.

Priča lekara Alekse mnoge je rastužila, a emotivni trenutak kada Toma peva njegovoj supruzi koja umire od raka čuvenu numeru "Za Ljiljanu", sve je dovela do suza!

Tomina žena Gordana otkrila je jednom prilikom istinu o lekaru čija je životna priča u filmu sve rastužila, te istakla da je on zaista postojao, ali je sve bilo malo drugačije nego u filmu.

"Nije istina da doktor nije postojao. Doktor je postojao i sa njim je išao nekoliko puta na putovanja, on je doktor sa VMA, Rus. O Tomi se brinulo pet lekara u tom momentu, neke stvari su svakako dodate, ali istina je postojala. Taj doktor Rus je bio i kućni prijatelj i uvek je bio uz Tomu i van bolnice, kada god je nešto trebalo. U filmu je to prikazano malo drugačije, zapravo je doktor bio taj koji je preminuo", rekla je Gordana jednom prilikom!

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs