paulina manov otkrila

RASPLAKALA JE CELU SRBIJU U TOMI, A SADA JE OTKRILA DA JOJ SE U MLADOSTI SVIĐAO ON: Slala sam mu pisma u sanduče!

Glumica Paulina Manov, koja u filmu "Toma" igra Ljiljanu teško bolesnu suprugu doktora koji leči najvećeg boema otkrila je nepoznate detalje iz mladosti

Celebrities
Autor:
RASPLAKALA JE CELU SRBIJU U TOMI, A SADA JE OTKRILA DA JOJ SE U MLADOSTI SVIĐAO ON: Slala sam mu pisma u sanduče!
Foto: ATA Images / Antonio Ahel

Glumica Paulina Manov gostovala je u jednoj emisiji i tom prilikom priznala da je kao mlađa bila zaljubljena u Srđana Žiku Todorovića.

— Moja drugarica je bila veliki fan EKV-a. Mnogo je volela Milana Mladenovića, a ja sam volela Žiku, Srđana Todorović. On je izgledao kao pravi taj dečko, bio je bubnjar i glumac, plavušan, mangup. On se meni jako dopadao. Nije se on meni dopadao kao da mi budemo momak i devojka. Ja sam znala da je on gore u nekim visinama, da mi nismo ravnopravni, a to mi je uvek bilo jako važno, kada si sa nekim u vezi, da budemo ravnopravni. Ne sad on je zvezda, a ja sam neka bubašvaba. Ja sam imala 17 godina, on 10 godina više, ali on je mene tako očaravao tom veštinom ustvari, tog bubnja i svih tih uloga koje je on imao, rekla je Paulina , a piše Glossy.

Srđan Todorović
foto: Kurir / Zorana Jevtić

- I onda sam ja od te dosade u školi, počela da mu pišem pisma. Ja sam njemu svakog dana pisala pisma i ubacivala mu u sanduče. I onda smo se mi upoznali i ja sam shvatila jednog dana, da bih ja volela da budem glumica i onda su me primili na Akademiju i ja mu kažem "Žiko, ja sam upisala glumu, a on kaže, "Sigurno kod Vladimira Jevtovića", koji je bio njegov profesor i mislio je da ga lažem, ja mu njemu, "Ne, ne ja sam upisala kod Milenka Maričića", i on mi na kraju kaže "Super, kul, ajde ćao" - rekla je Paulina kroz osmeh u emisiji "Balkanskom ulicom", pa dodala:

Paulina Manov
foto: ATA Images / Antonio Ahel

I sad ono što jeste deo Holivudske priče da sam ja prvi film snimila i imala scenu sa Žikom Todorovićem u "Apsolutnih 100" i sad smo se opet videli na snimanju "Tome" - rekla je glumica u pomenutoj emisiji.

Lik Ljiljane koji tumači Paulina u filmu "Toma" je izmišljen, ali kako gledaoci komentarišu upravo je jedna scena sa njom jedna od posebno emotivnih u ovom umetničkom ostvarenju.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs