Svim srcem sa žrtvama poplave

Paulo Koeljo moli ljude da pomognu ugroženima! (VIDEO)

Koeljo je u video snimku na društvenoj mreži Jutjub objavio da prati katastrofalnu situaciju u Bosni, Srbiji i Hrvatskoj i da zna da je oko trećine teritorije poplavljeno
Celebrities
04:26h Autor:
Paulo Koeljo moli ljude da pomognu ugroženima! (VIDEO)
Foto: You Tube / Printscreen

Slavni pisac Paulo Koeljo priključio se javnim ličnostima koje mole za spas žrtava poplava u Srbiji, BiH i Hrvatskoj na Jutjubu je objavio snimak u kojem moli ljude da pomognu ugroženima od poplava.

Koeljo je u video snimku na društvenoj mreži Jutjub objavio da prati katastrofalnu situaciju u Bosni, Srbiji i Hrvatskoj i da zna da je oko trećine teritorije poplavljeno.

http://www.youtube.com/watch?v=Nsbef-PPPeg
svim srcem sa žrtvama poplave

"Koristim moju zajednicu na internetu (mislim na Tviter i Fejsbuk) kako bih obavestio ljude šta se dešava. Naravno, znam da to nije dovoljno, ali radim ono što mogu. Želim takođe da kažem da sam s vama srcem i dušom. Volim ove zemlje, bio sam tamo više puta i saosećam kada vidim šta se dešava. Ako postoji išta više što mogu da učinim, recite mi i ja ću to uraditi", poručio je Koeljo.

Koeljo se smatra najuticajnijim savremenim piscem. Njegova dela prodata su širom sveta u tiražu većem od 150 miliona primeraka, objavljena u 170 zemalja i prevedena na više od 80 jezika.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs