DEMI LOVATO

BILA JE DEČJA ZVEZDA, A ONDA SU JE DROGA, ALKOHOL I DEPRESIJA BACILI NA DNO: Danas je NEPREPOZNATLJIVA! (FOTO)

Demi Lovato uvek je otvoreno govorila o svojim psihičkim problemima, a nakon poslednje posete klinici za odvikavanje potpuno se promenila i fizički.

Celebrities
Autor:
BILA JE DEČJA ZVEZDA, A ONDA SU JE DROGA, ALKOHOL I DEPRESIJA BACILI NA DNO: Danas je NEPREPOZNATLJIVA! (FOTO)
Foto: Profimedia

Američka pevačica Demi Lovato (29) uslikana je u šetnji sa priateljicom u opuštenom izdanju.

Naime, ona je nosila jednostavnu trenerku, običnu majicu, dok je od znatiželjnih prolaznika i fotografa lice krila sunčanim naočarima i kačketom.

Demi Lovato
foto: Profimedia

Primetno je da je Demi Lovato nabacila nekoliko kilograma i promenila frizuru, te da izgleda daleko drugačije nego na početku karijere kakvu je svi pamtite.

U pratnji je bio i telohranitelj, a pre samo nekoliko dana Demi je otkrila kako planira da objavi dokumentarnu seriju " Unidentified".

Demi Lovato
foto: Profimedia

Demi Lovato se dugo borila sa zavisnošću od droge i alkohola, a nakon teškog perioda predoziranja kada je u julu 2018. pronađena bez svesti u svom domu u Los Anđelesu, usledio je proces lečenja.

Provela je skoro dve nedelje u bolnici pre nego što se podvrgla lečenju u objektu za trezan život.

Samo mesec dana nakon što je proslavila šest godina trezvenosti na sceni tokom koncerta u martu 2018. sa DJ-om Khaled-om, Demi je otkrila da je opet počela da se drogira i pije.

„Ni sama više ne znam zašto sam trezna. Tako sam jadna. Nisam srećna. Imam sve te stvari s kojima imam posla“, prisetila se ona. „Uzela sam bocu crnog vina te noći i nije prošlo ni 30 minuta a ja sam već zvala nekoga za koga sam znao da ima drogu.

Ranije je govorila i o depresiji iporemećajima ishrane.

Nedavno je u dokumentarnom filmu otkrila da je bila silovana kao tinejdžerka.

(Stil.Kurir.rs)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs