Film o kojem se priča

Nikol Kidman o ulozi Grejs Keli: Patnja čuvene princeze sa kojom javnost nije upoznata!

Kraljevska porodica nije imala primedbe na njenu glumu ili izgled, njih je najviše brinuo scenario koji se bazirao na patnji princeze i želji da uskladi glumu i brak sa princom Renijeom
Celebrities
15:40h Autor:
Nikol Kidman o ulozi Grejs Keli: Patnja čuvene princeze sa kojom javnost nije upoznata!
Foto: AP

Nikol Kidman je u poslednje vreme u žiži interesovanja zbog filma u kojem glumi Grejs Keli. Na pitanje da mnogo podseća na nezaboravnu princezu, Nikol je odgovorila:

"Kada su me šminkali i oblačili za ulogu Grejs, otkrila sam da mi to sve prija, i počela sam da se osećam otmeno i specijalno, kao princeza. Naravno, to mi je pomoglo da se još bolje uživim u ulogu. Ja se i inače ponašam diskretno, uzvišeno, elegantno i otmeno, to je stil koji me odlikuje. Drago mi je da se lik te jedninstvene žene poklopio sa monom onakvom kakav sam."

Mnogo se pričalo o tome kako je kraljevska porodica kritikovala film, njenu ulogu, pa zbog toga i bojkotovala ceo film. Na pitanje kako je doživela te kritike glumica je izjavila:

"Na sreću, nisu imali primedbi na moju glumu, niti na izgled. Čak su to pohvalili. Primedbe su bile na sadržaj filma, konkretno na onaj preriod u životu Grejs Keli kada je, tada već supruga princa Renijea, dobila ponudu od Alfreda Hičkoka da ponovo igra u jednom njegovom filmu. U ovom filmu akcenat je na onom što ne piše u biografijama, što nije poznato javnosti. Prikazano je da je Grejs patila i pored velike ljubavi, lepog braka, titule i divljenja i obožavanja svih. Bila je tada u velikoj dilemi: da li da se vrati filmu, da prihvati samo još jednu ulogu, ili da više nikada ne snima? Preispitivala se može li da uskladi glumu sa privatnim životom i brakom sa princom Renijeom. Kao i da li su taj brak i uloga princeze dovoljni da je učine srećnom", objasnila je Nikol ulogu koju je igrala.

Kraljevska porodica je u par navrata tražila da pročita scenario i na kraju su ga i pročitali i na njihove sugestije nešto je i promenjeno u celom projektu.

"Autori filma su odgovorni za scenario, a oni su se prethodno doro raspitali i imali odlične saradnike, poznavaoce materije," bila je jasna glumica.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs