slomljeno srce

TUGA I NEVERICA NA LICU PRINCA DŽORDŽA NAKON IZGUBLJENOG FINALA: Ovako je princ Vilijam tešio sina u loži! (FOTO)

Dok su se Italijani radovali nakon osvajanja evropskog prvenstva, u loži britanske kraljevske porodice, kao i svih engleskih navijača vladala je tuga i neverica

Celebrities
Autor:
TUGA I NEVERICA NA LICU PRINCA DŽORDŽA NAKON IZGUBLJENOG FINALA: Ovako je princ Vilijam tešio sina u loži! (FOTO)
Foto: Profimedia

Kejt Midlton i princ Vilijam sa svojim sinom princom Džordžom bodrili su sinoć reprezentaciju Engleske u finalu evropskom prvenstva na Vembliju, ali su nakon poslednjeg sudijskog zvižduka slomljenog srca napustili stadion.

Tokom 90 minuta igre, navijači su videli kako maleni princ sa svojim roditeljima iz lože peva himnu svoje zemlje, ali trenutak koji je izazvao najviše emocija među publikom jeste kada je Džordž čvrsto zagrlio svoju majku nakon pogotka Engleza.

A onda se slavlje pretvorio u tugu i plač.

Na kraju utakmice na licu malenog princa moglo se videti razočarenje, a u jednom trenutku toliko je bio utučen da je princ Vilijam morao da ga uteši, piše News.com.au.

Kraljevski par se kasnije oglasio na Tviteru:

"Slomljenog smo srca. Čestitke Azurima na velikoj pobedi. Engleska, došli ste toliko daleko, ali nažalost ovaj put nije bio naš dan. Podignite glavu i budite ponosni na sebe , znamo da još mnogo toga dolazi', stoji u poruci na zvaničnom profilu vojvode i vojvotkinje od Kembridža.

(Stil.Kurir.rs)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs