Iskreno

Aca Lukas: Plačem gledajući turske serije!

Priznaje da mu je Sulejman Veličanstveni omiljeni lik iz serije, i da se poslednji put zaplakao kada je gledao zadnju epizodu Ezela
Celebrities
08:10h Autor:
Aca Lukas: Plačem gledajući turske serije!
Foto: Kurir / Dragan Kadić

Pevač Aca Lukas je izjavio da obožava da gleda turske serije, da ih prati čak i na internetu i da se nada da će uskoro proširiti porodicu za još jednog člana.

Lukas se javnosti prikazuje kao hladna osoba, a na pitanje da li ga je nešto rasplakalo u skorije vreme on je odgovorio:

"Poslednja epizoda turske serije Ezel. Toliko me je potresla da nisam mogao da zadržim suze. Volim da gledam turske serije, ali za razliku od drugih, ja to i priznajem. I moje kolege ih gledaju, ali jedini ja to javno kažem. Sulejmana Veličanstvenog pratim na internetu. Pratim svaku novu epizodu koja izađe i Sulejman mi je omiljeni televizijski lik. Tvrdim da su turske serije izuzetno kvalitetne i da su u rangu američke produkcije," izjavio je Aca.

Pevač sa svojom suprugom ima jedno dete, a na pitanje da li planiraju još dece on je odgovorio:

"Ja to želim i nedavno smo pričali o tome, ali Sonaj kaće da to sada nije najpametnije. Ali verujte mi da ću je ubediti uskoro."

Da podsetimo, Sonja je bivša žena pevača Željka Šašića i u poslednje vreme mediji su brujali o lošem odnosu dvojice pevača.

Lukas je komentarisao te priče rečima:

"Nas dvojica nemamo ni dobar ni loš odnos, jer naš odnos ni ne postoji i smatram da ne treba ni da ga bude."

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs