Prelepo

Pevačica SNIMILA pesmu sa KĆERKOM: Devojčica sve ODUŠEVILA glasom (VIDEO)

Pevačica Pink oduševila je svoje obožavaoce novim spotom i pesmom, a iznenađenje je saradnja sa kćerkom

Celebrities
Autor:
Pevačica SNIMILA pesmu sa KĆERKOM: Devojčica sve ODUŠEVILA glasom (VIDEO)
Foto: Printscreen/youtube/ Pink

Poznata pevačica često je inspirisana svojim ljubavnim i porodičnim životom kada piše nove pesme, tako je sada Pink, objavila pesmu koju je otpevala sa svojom devetogodišnjom kćerkom Vilo Sage Hart.

Novu baladu "Cover Me In Sunshine" pevačica i njena kćerka namenile su kao poklon za Dan zaljubljenih svim obožavateljima. Duet je, kaže, objavila s nadom da usreći i druge. Pesmu prati i spot u kojem se pojavljuju mama i kćerka - srećne i obasjane suncem!

"Prošla godina je na razne načine uticala na nas. Bilo je tuge, usamljenosti, straha. Ali godina je bila i tiha, za razmišljanje, veliki učitelj. Vilov i ja smo našle udobnost u muzici, Ovu pesmu objavljujemo samo iz jednog razloga - nadamo se da će i vama doneti sjaj sunca i udobnost“, poručila je Pink.

Pevačici je protekla godina bila prilično izazovna, prvo se zarazila koronavirusom, a kasnije je dobila infekciju stafilokokom, uz sve to slomila je gležanj. No, sve je nedaće odlučila savladati uz pomoć muzike i - porodice.

Na dodeli MTV nagrade, još 2017. godine, Pink se svojoj kćerki obratila rečim:

"Reći ću vam kako sam nedavno vozila svoju kćerku u školu, a ona mi se iz vedra neba obratila: ‘Mama, znaš, ja sam ti najružnija devojčica jer izgledam kao dečak s dugom kosom.‘ I moj se mozak odmah zapalio: ‘Isuse Bože, pa tebi je šest godina! Zašto? Odakle to dolazi, ko ti je to rekao?

Ali nisam ništa rekla. Otišla sam kući i napravila joj prezentaciju prepunu androgenih rok zvezda i umetnika koji žive svoju istinu, koje verovatno ismevaju svaki dan njihovog života, ali koji uprkos svemu nastavljaju, mašu svojom zastavom i inspiracija su svima nama ostalima.

Govorim o umetnicima poput Majkla Džeksona i Dejvida Bovija i Fredija Merkjurija i Eni Lenoks i Princa i Dženis Džoplin i Džordža Majkla, Eltona Džona, toliko njih da su joj okice odlutale…

Ali onda sam joj rekla, ‘Znaš šta, zaista bih htela znati zašto se tako osećaš u vezi sebe.‘ ‘Pa izgledam kao dečak,‘ rekla je, a ja sam je upitala, ‘A kako ja izgledam?‘ ‘Pa ti si prelepa,‘ kaže ona meni. ‘Pa, hvala ti, ali ljudi upravo to kažu kad se rugaju meni, da izgledam kao dečko, da sam premuževna, da je moje telo previše snažno… Puštam li ja zbog toga kosu?‘ ‘Ne puštaš, mama.‘ ‘Menjam li svoje telo?‘ ‘Ne menjaš, mama.‘ ‘Predstavljam li se zato svetu drugačije?‘ ‘Ne, mama.‘ ‘Rasprodajem li koncerte po celom svetu?‘ ‘Da, mamice!‘ ‘OK! Znači, devojčice. Mi se ne menjamo. Mi od ljuske napravimo biser, a drugim ljudima pomažemo da promene način na koji vide lepotu", poručila je s pozornice Pink.

Ova poslednja pesma nije prvi put da malena Vilov profesionalno sarađuje s mamom, bilo je tu već nekoliko zajedničkih dueta. Poslednje su pripremile za Božić, kada su izvele "The Christmas Song", za emisiju The Disney Holiday Singalong ABC televizijske kuće. Pink i Vilov su 2018. snimile novu verziju hita "A Million Dreams" za soundtrack "The Greatest Showman Reimagined".

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs