Neverovatno

Bila je na vrhuncu karijere, a onda je preko noći postala beskućnica: Ne treba mi pomoć, volim ovako da živim! (FOTO)

Nervni slom i zavisnost od droga učinile su da nekad slavna manekenka i model postane beskućnica

Celebrities
Autor:
Bila je na vrhuncu karijere, a onda je preko noći postala beskućnica: Ne treba mi pomoć, volim ovako da živim! (FOTO)
Foto: Profimedia

Bivšu suprugu zvezde "Spasilačke službe" Džeremija Džeksona, 37-godišnju Loni Vilson fotografi su uhvatili prošle nedelje kako kopa po smeću u južnom delu Los Anđelesa. Bivša manekenka ogrnula se crnom zimskom jaknom, na sebi je imala sive helanke i crvene čarape, ali nije nosila cipele.

Kako javlja britanski The Sun, Loni je beskućnica od 2016. godine kada je doživela nervni slom. Džeremijeva bivša devojka Sindi Kovacs komentarisala je za britanski tabloid kako je glumac odbio da pomogne svojoj bivšoj supruzi nakon što su se razišli 2014. godine.

Loni Vilison
foto: Profimedia

"Jako je tužno to što se dogodilo Loni i što nikada nije dobila pomoć koja joj je bila neophodna", komentirala je Sindi. Dodala je kako je bila šokirana Džeremijevom reakcijom nakon što su Loni pronašli kako živi na ulici. "Bilo mi je zlo od njegove reakcije. Jednostavno ga nije bilo briga", rekla je.

Krajem prošle godine Loni je medijima rekla kako ne želi pomoć svog bivšeg, kao ni svojih prijatelja. Nikome se nije javila mesecima.

"Mogu da živim sama. Imam sve što mi je potrebno, a ti ljudi ne žele da me vide. Mobilni nemam i niko me ne može dobiti, ali imam hranu i imam gde da spavam", rekla je.

Loni Vilison
foto: Profimedia

Inače, bivša manekenka od 2012. do 2014. bila je u braku s Džeremijem, a onda je 2018. nestala kada su prijatelji pokušali da je nagovore da ode u kliniku za odvikavanje kako bi riješila svoje mentalne probleme i zavisnost o drogama. Njen brak je propao nakon niza svađa pod uticajem alkohola.

Vilson je radila kao asistent u centru za plastične operacije u Los Anđelesu, a onda je 2016. doživela nervni slom te dobila otkaz, a potom izgubila svoj dom. Jedno je vreme radila i kao instruktorka fitnesa te je krasila naslovne strane nekih časopisa, ali sve je pošlo po zlu zbog mentalnih problema koje ima.

Loni Vilison
foto: Profimedia
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs