tako je odlučila

Kim Katral (64) iza sebe ima 3 propala braka i nema dece: Sada je otkrila kada je donela odluku da ne rađa!

Čuvena glumica otkrila kako je žrtvovala majčinstvo zbog uloge

Celebrities
09:41h Autor:
Kim Katral (64) iza sebe ima 3 propala braka i nema dece: Sada je otkrila kada je donela odluku da ne rađa!
Foto: Profimedia

Kim Katral (64) najpoznatija po ulozi Samante u kultnoj seriji "Seks i grad" otkrila je u kom trenutku života je odlučila da neće rađati decu.

Glumica koja je rođena u Velikoj Britaniji, odrasla u Kanadi, a ima i američko državljanstvo.

Iza sebe ima tri neuspela braka, i nije se ostvarila kao majka. Slavna glumica je sada otkrila zbog čega. Odluku je donela u 41. godini, shvativši da je nemoguće imati decu i raditi 19 sati. Između majčinstva i karijere, izabrala je posao.

Tada je igrala u seriji 'Seks i grad" i udala se za trećeg supruga Marka Levinsona.

Ko je najlepša srpska voditeljka: Izaberite pobednicu! (ANKETA)

Kim Katral
foto: Profimeida

"To je bilo 1998. Morala bih postati neka vrsta naučnog eksperimenta. Moj partner i ja morali bismo imati odnos tačno u određeno vreme. Jednostavno to nije bilo moguće, a da ostanem emotivno i fizički zdrava, i da uz to još radim po 19 sati', rekla je 64-godišnja glumica u nedavnom intervjuu, pa dodala:

'Imala sam 41 godinu i shvatila sam da moram doneti odluku. A ja obožavam da radim i posao je bio put moje samostalnost, slobode i obrazovanja. Razmišljala sam o tome u 40- oj, kad su se uloge prepolovile jer više nisam bila mlada. Uloge kakve sam ranije igrala date su mlađim ženama. Takvo je bilo stanje u industriji i u velikoj meri još uvek je tako.

Ali, sjajna stvar je što žene danas ipak mogu dobiti ulogu prikladnu svojim godinama jer ima sve više scenaristkinja. Kad se sve to uzme u obzir, dobiti ulogu u seriji kao što je 'Seks i grad' koja na početku nije bila, ali je kasnije postala vrlo feministička, pogotovo kad je u pitanju seksualnost i moj lik, bila je nešto posebno. Jednostavno sam pomislila da nisam sigurna mogu li to da izvedem, a čak i ako se držim svih preporuka lekara, moglo bi se dogoditi da ne uspem održati trudnoću, zaključila je.

Bili smo sjajni u krevetu - problemi su obično počinjali već na putu do kupatila: Ljubavna priča Sinatre i Ave Gardner!

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs