I ON JE PROGOVORIO

Bura oko pobačaja Megan Markl se ne stišava: Oglasio se brat princeze Dajane, javnost zbunjena njegovom "hladnoćom"!

Nakon što je juče glavna svetska vest bila spontani pobačaj o kome je javno progovorila Megan Markl, oglasio se i Čarls Spenser, brat pokojne princeze Dajane.

Celebrities
19:41h Autor:
Bura oko pobačaja Megan Markl se ne stišava: Oglasio se brat princeze Dajane, javnost zbunjena njegovom "hladnoćom"!
Foto: Profimedia

Nakon što je juče u potresnoj ispovesti Megan Markl (39) otkrila kako je u julu izgubila drugo dete, reakcije se ne stišavaju. Sada je na ovu tragediju reagovao i Čarls Spenser (56), brat preminule princeze Dajane i majke Meganinog supruga, tri godine mlađeg princa Harija.

Naime, Čarls se pojavio kao gost britanskog jutarnjeg šou programa 'Lorejn', gde je pozvan kako bi diskutovao o tome na koji je njegova porodica prikazana u hit seriji 'The Crown' i zašto je tvorcima serije zabranio pristup svojoj porodici. Međutim, s obzirom na to da je vest o gubitku deteta Harija i Megan trenutno jedna od onih o kojima se najviše priča, voditeljica se dotakla upravo te teme.

"Siguran sam da se želite pridružiti svima nama koji šaljemo sve najepše želje Megan i, naravno, vašem nećaku Hariju. Danas smo saznali vesti o njihovom gubitku deteta i to je užasno tužno, zar ne?', upitala je voditeljka.

"Da, jeste. Mislim, ne mogu zamisliti agoniju kroz koju bilo koji par prolazi izgubivši dete na taj način. To je jako, jako tužno, U potpunosti se slažem s tobom. Moje misli danas su s Harije i Megan', rekao je Čarls. Međutim, nije prošlo puno vremena pre nego što su korisnici na društvenim mrežama počeli da komentarišu njegov nastup, odnosno izjavu. Mnogi tako smatraju kako je Čarls bio "sumnjivo hladan". 'Ni on očito ne voli Megan, ali ovo nije bio način. Mogao je pokazati više empatije', jedan je od brojnih komentara koji su propratili njegovu izjavu.

Podsetimo, iako su poslednjih meseci mediji 'šuškali' o drugoj trudnoći Megan Markl, ni ona ni princ Hari te vesti nikada nisu potvrdili. Ipak, Megan je juče šokirala svet kada je za New York Times otkrila kako zaista jeste bila trudna, ali je dete izgubila pre četiri meseca.

(Stil.kurir.rs/Story.hr)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs