IZNENAĐENJE

Partner Marije Kilibarde je pravi džentlmen: Ovim potezom u karantinu voditeljku je oborio s nogu! (FOTO)

Ljubav ne zna za granice

Celebrities
15:32h Autor:
Partner Marije Kilibarde je pravi džentlmen: Ovim potezom u karantinu voditeljku je oborio s nogu! (FOTO)
Foto: Kurir/Damir Dervišagić

Jedna od naših najpopularnijih i najlepših voditeljki Marija Kilibarda (40) zaražena je korona virusom, te se nalazi u kućnom karantinu, a njen partner Branislav Vučelić priredio joj je predivno iznenađenje.

Nakon što je Marija pre nekoliko dana objavila da je pozitivna na Kovid-19, Branislav ne prestaje da misli na svoju voljenu izabranicu, te je odlučio da joj ulepša karantin predivnim buketom cveća koji joj je poslao na kućnu adresu.

" On pretvara moj karantin u moje Valentinovo" napisala je Marija na engleskom jeziku, misleći na Dan zaljubljenih, koji se naziva i na ovaj način.

Marija Kilibarda pozitivna na korona virus: Zlikovac se negde prikrao i napao!

"Dobro sam, s obzirom da sam već tri dana u kući i da u ovom periodu obično kreću jači simptomi. Smirilo me je kad sam radila rendgen i krvnu sliku, ali me je plašilo jer uvek ima ono “ali” i obično nakon prvih simptoma u narednih par dana stižu pojačani simptomi. Ali srećom se ne dešava ništa i dobro sam – rekla je voditeljka u petak u uključenju za “150 minuta”.

Podsetimo, Marija Kilibarda je početkom ove godine uplovila u emotivnu vezu sa Branislavom Vučelićem, sinom dramske umetnice Ljiljane Dragutinović i novinara i političara Milorada Vučelića.

Skalet Johanson se udala po treći put: Našla svoju sreću!

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs