oDLUČNA

Genijalni odgovor Eve Mandes na prozivke obožavatelja: Ovako reaguje žena koja ima sve u životu! (FOTO)

Ona svoju privatnost pažljivo čuva

Celebrities
Autor:
Genijalni odgovor Eve Mandes na prozivke obožavatelja: Ovako reaguje žena koja ima sve u životu! (FOTO)
Foto: Profimedia

Holivudska glumica Eva Mendes, koja je za mnoge jedna od najlepših žena na svetu, na svom profilu na Instagramu objavila crno-belu fotografiju s plaže snimljenu pre tačno 15 godina i prisetila se nekih drugih vremena, u kojima je živela drugačijim životom.

"Ova je fotografija nastala pre 15 godina. Ove godine nisam videla plažu, nisam bila na trčanju ove godine", napisala je Eva uz fotografiju, a mnogi su shvatili kako je razlog tome prezaposlenost oko vođenja domaćinstva i brige o deci koju ima s dugogodišnjim partnerom i glumcem Rajanom Goslingom.

"Moraš reći Rajanu da te više izvodi", poručio joj je jedan od njenih 2,3 milijuna obožavatelja u komentarima, a Eva mu nije ostala dužna odgovor.

"Ne, hvala, dobro sam. Radije sam kod kuće nego bilo gde na svetu", napisala mu je glumica.

Eva i Rajan upoznali su se još 2011. godine na snimanju filma "The Place Beyond The Pines", a danas slove kao holivudski par koji je poznat po čuvanju svoje privatnosti i deljenja malo detalja iz svojih života sa znatiželjnom javnosti.

Roditelji su dve kćerke, 6-godišnje Esmeralde i 4-godišnje Lee, čijem su odgoju u potpunosti posvećeni. Par se i venčao u strogoj tajnosti, ali niko ne zna tačno kada i gde niti što je nosila mlada, a Eva je odlučila i promeniti karijeru te se posvetiti spostvenoj modnoj liniji, a ne snimanju novih filmova, u kojima je više nećemo gledati.

Za razliku od mnogih drugih holivudskih parova oni o svojoj deci brinu sami, bez dadilja i dodatnih ruku, a kćerke i njihov odgoj u privatnosti porodičnog doma jedan su od razloga zašto ih često ne viđamo u javnosti.

"Oni su praktični roditelji i nemaju dadilje", izjavio je njima blizak izvor u aprilu za Dejli Mejl.

On je potvrdio da su Eva i Rajan potrudili prilagoditi novonastaloj situaciji i boravku kod kuće u izolaciji zbog koronavirusa.

"Biti zatvoren u njihovom domu s dvoje malene dece je ponekad iscrpljujuće, posebno bez dodatno angažovane pomoći", izjavio je izvor i podsetio da je i pre karantina ovom paru porodica bila na prvom mestu.

Letos su zajedno viđeni tek dva puta i to samo vozeći se u automobilu ulicama Los Anđelesa i prilikom odlaska u kupovinu.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs