Posle 9 godina braka

Najpoznatija plus sajz manekenka je trudna: Izgleda lepše nego ikada! (FOTO)

Život će od sada biti još bolji, poručila je Ešli na Instagramu

Celebrities
Autor:
Najpoznatija plus sajz manekenka je trudna: Izgleda lepše nego ikada! (FOTO)
Foto: Profimedia

Najpoznatija plus sajz manekenka na svetu, Ešli Grejam (31), na Instagramu je objavila najlepšu vest - ostala je u drugom stanju!

Nakon devet godina braka sa Džastinom Ervinom (30), prelepa Ešli pohvalila se trudničkim stomakom i svim fanovima poručila da će napraviti kratku pauzu sa karijerom kako bi se posvetila najlepšoj životnoj ulozi - majčinstvu.

"Pre tačno devet godina, udala sam se za ljubav mog života. Bilo je to najbolje putovanje sa mojom najomiljenijom osobom. Danas se osećam tako blagosloveno, zahvalno i uzbuđena sam jer slavimo proširenje naše porodice. Srećna godičnjica Džastine. Život će od sada biti još bolji", napisala je Ešli uz video u kojem srećni par saopštava najlepše vesti.

Nakon teške borbe i spontanog pobačaja: Mila Jovović čeka treće dete u 43. godini! (FOTO)

Čini se da je manekenka jedva dočekala da prestane da krije trudnoću, pa je odmah potom objavila fotografiju na kojoj pozira sama, a u prvom planu je trudnički stomak.

"Jedva čekam da te upoznam", napisala je aludirajući na bebu.

Plašila se da je kasno i da neće uspeti: Kameron Dijaz (47) prvi put trudna!

Sa druge strane, Džastin je na svom profilu objavio fotografiju na kojoj ljubi suprugu i drži snimak ultrazvuka na kojem se vidi beba.

"Mojoj večnoj ljubavi i mojoj svakodnevnoj inspiraciji. Srećna godišnjica, Ešli. Ovih 9 godina bile su kao ceo život. Verujem da je to zbog toga što je moj život stvarno počeo onda kad si ti ušla u njega. Sada kada smo stvorili zajednički život, hajde da zajedno stvorimo život. Volim te i volim nas. Sve nas", napisao je Džastin.

(Stil.kurir.rs)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs