Tri puta silovana

Glumica iskreno o najbolnijoj temi: Da, abortirala sam! Nisam želela dete silovatelja!

50-godišnja glumica nikada nije otkrila imena svojih zlostavljača

Celebrities
Autor:
Glumica iskreno o najbolnijoj temi: Da, abortirala sam! Nisam želela dete silovatelja!
Foto: AP / Michel Euler

Holivudska glumica Ešli Džad odlučila je da na konferenciji "Women in the World" progovori o vrlo ličnoj i bolnoj temi, o događaju koji joj je zauvek obeležio život.

Naime, glumica je bila jedna od govornika na panelu o trenutnom stanju feminizma u svetu, na kojem je odlučila otvoreno da prepriča svoje iskustvo u vezi abortusa.

Ešli je publici u dvorani otkrila kako je donela odluku o prekidu trudnoće jer je bila silovana od strane oca deteta. Ona je dodala kako bi, u slučaju da je donela odluku da zadržii dete, otac dobio pravo na starateljstvo od strane države.

"Razlog zašto sam htela da ispričam svoje iskustvo ovde jeste to što sam vrlo otvorena i kao što svi znaju, silovanje sam preživela tri puta. Nakon jednog od njih ostala sam trudna i vrlo sam zahvalna što sam imala siguran i legalan abortus. Silovatelj, koji je iz Kentakija, imao bi očinska prava i u Tenesiju, odakle sam ja. Morala bih da budem roditelj zajedno sa čovekom koji me je silovao", izjavila je Ešli.

50-godišnja glumica, koja nikad nije otkrila imena svojih zlostavljača, bila je među prvim holivudskim glumicama koje su optužile reditelja Harvija Vajnštajna za sekusalno zlostavljanje.

Blistav osmeh krije strašan život: Silovana tokom egzorcizma, oterana u ludnicu! (FOTO)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs