Mlada zvezda

Lupita Najongo ima neobičan hobi: Fotografiše se sa poznatim kolegama (FOTO)

Ona je nova zvezda Holivuda, priznata u svetu mode, uspešna u svetu glume, dobitnica SAG nagrade za sporednu ulogu, ali se i dalje divi svojim kolegama
Celebrities
00:52h Autor:
Lupita Najongo ima neobičan hobi: Fotografiše se sa poznatim kolegama (FOTO)
Foto: Reuters
1 / 13 Foto: Instagram / Lupita Najago

Lupita Najongo je nova Holivudska zvezda. Ulogom u filmu "12 godina ropstva" pokazala je da je iskrena superzvezda, navodeći sve svetske medije da pričaju o njoj, pišu o njoj, slikaju je i te informacije dele dalje. Sve su prilike da će ova glumica još dugo da sija na zvezdanom nebu Holivuda.

Modni svet je oduševljen njenim stajlingom. Sve filmske dive bile su zasenjene njenim izgledom na dodeli SAG nagrade gde je Lupita i dobila priznanje za najbolju sporednu ulogu.

Tridesetogodišnja glumica je rođena u Meksiku, odrasla je u Keniji, a sada živi u Bruklinu. Sama je nekoliko puta navela da ne može da zamisli da fanovi "vrište" njeno ime na crvenom tepihu, i da se skoro svakodnevno sreće sa poznatim glumcima koji su joj idoli.

Objavivši nekoliko "selfi" fotografija sa poznatim zvezdama, Lupita Najago je pokazala koliko je i ona sama u stvari fan holivudskih zvezda.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs