Iskrena

Ceca: Možda postanem i majka i baka, nikad ne treba reći ne!

Pevačica pristalica izreke "Nikad ne reci nikad", ali bi volela da titula bake još malo sačeka, jer su joj deca još uvek vrlo mlada
Celebrities
10:16h Autor:
Ceca: Možda postanem i majka i baka, nikad ne treba reći ne!
Foto: Kurir

Pevačica Ceca Ražnatović progovorila je iskreno o odnosu sa decom i želji da se ponovo ostvari kao majka, odnosno, da pronađe novu ljubav.

Zašto je Ceca rasplakala goste na Veljkovom rođendanu, saznajte OVDE.

"Biti ponovo majka i postati baka ne isključuje jedno drugo. U ovom trenutku, veće su mogućnosti da postanem baka, nego majka, a s druge strane, sve ima svoje vreme. Ako bih doživela pravu ljubav, što u ovom momentu zvuči nezamislivo, ne treba reći ne. A ovo “baka” zvuči veoma lepo, ali želim da se prolongira, ipak je prerano" – kaže pevačica za Puls.

Ona je otkrila i da je sin temperamentom na nju, budući da je veoma eksplozivan, a osvrnula se i na novinarska pitanja koja najčešće dobija:

OVDE pogledajte kako je bilo na rođendanu Veljka Ražnatovića - Luda žurka cele noći!

"Ne postoje ona koja me nerviraju. Postoje pitanja koja su mi dosadna. Kada neki intervju počinje prisećanjem na “Cvetak zanovetak”, znam da će on biti dosadan i dug, jer je to toliko apsolvirana tema i nemam šta novo da kažem" – iskrena je pevačica.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs