Neodoljivo

Brza keks torta sa kapućinom

Ova poslastica se veoma lako priprema, a ukus je fenomenalan
Recepti
14:30h Autor:
Brza keks torta sa kapućinom
Foto: Thinkstock
  • 40 minuta
  • Srednje teško

Sastojci

  • 500-550 g keksa s maslacem
  • 50 g kapućino praška
  • 2,5 dl mleka
  • 2 kašike kakaa
  • 3 jajeta
  • 6 kašika šećera
  • 5 dl slatke pavlake

1. Umutite dobro jaja sa šećerom, sipajte slatku pavlaku i ponovo mutite dok se ne napravi čvrst fil. Na kraju dodajte dve kašike kakaa i dobro sjedinite.

2. Kapućino prašak prelijte vrućim mlekom. Svaki keks umočite u mleko i slažite na tacnu. Premažite filom, složite novi red keksa. Ponavljajte postupak dok se ne potroše sav keks i fil.

3. Po želji, poslednji sloj može biti fil, ali i keks, koji ćete preliti topljenom čokoladom.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs