Pravo lice

Bivša dadilja otkrila: Šta se krije iza zatvorenih vrata porodice Kardašijan!

Pem Behan, nekadašnja dadilja sestara Kardašijan, napisala je knjigu o njima, te javnosti otkrila pikantne tajne ove i više nego intrigantne porodice
Šuška se
20:16h Autor:
Bivša dadilja otkrila: Šta se krije iza zatvorenih vrata porodice Kardašijan!
Foto: AP

U svojoj novoj knjizi Dadlja iz Malibua: Avanture bivše dadilje porodice Kardašijan (Malibu Nanny: Adventures of the Former Kardashian Nanny), Pem Behan opisala je kako je bilo starati se o Kortni koja je imala 12 godina, Kim 10, Kloi sa 6 godina i Robertu koji je imao 4, od 1991. do 1996. godine.

Pem je došla da radi za Kris i Brusa, nakon što je radila za bivšu suprugu Brusa Dženera, Lindu Tompson, gde je čuvala njihove sinove Brendona i Brodija.

Kada je došla u porodicu, Pem je za decu rekla da su “dobro vaspitana”, ali nije imala reči hvale za mamu Kris. Kortni je okarakterisala kao “ozbiljno dete koje uvek kaže ono što misli”, Kim je po njoj bila prelepa i sa 10 godina, a bila je i “slatka i ljubazna”.

Kada je u pitanju Kris Džener, bivša dadilja je opisala kao “upornu osobu koja ne prihvata ne kao odgovor” i prepričala situaciju u kojoj je Kris potpuno izgubila živce jer joj Pem nije donela brokoli iz prodavnice.

“Kris mi je dala spisak i rekla da odem u prodavnicu. Kada sam se vratila upitala me gde mi je brokoli, na šta sam odgovorila da nije bio na listi. Momentalno je izgubila strpljenje i počela da viče: J…o ne mogu da verujem da si j…o zaboravila j….i brokoli!!! Tada zamalo nisam dala otkaz, ali sam ostala zbog dece”, ispričala je dadilja.

Još neprimerenih postupaka mame Kardašijan dadilja je opisala u njenom odnosu sa Kloi. Razlog zašto je najmlađa sestra toliko opsednuta kilažom je zato što je majka zadirkivala kada je bila mala.

“Tebi nije dozvoljeno da jedeš kolače, Kloi. Postaješ malo buckasta”, citirala je bebisiterka mamu Kris.

Kako su devojke odrastale, njihovo ponašanje je postajalo gore. Postajale su “egocentrične i plitke”.

“Devojke su bile toliko sebične i plitke, prava porodica lažnjaka. Tukle su se oko markirane garderobe. Na kraju bi bilo jako puno plakanja i krvi. Bilo je strašno!”, otkrila je Pem.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs