Da li ih prepoznajete?

5 znakova stabilne veze: Srećni ste i kada ste razdvojeni, slično pričate, grlite se dok spavate

Nije stvar u tome koliko nedostajete jedno drugom - stvar je u tome koliko možete da izdržite jedno bez drugog i kako se osećate kad niste zajedno. Parovi u stabilnim vezama lakše podnose razdvojenost, jer imaju razvijeno poverenje
Ljubav i zavođenje
22:54h Autor:
5 znakova stabilne veze: Srećni ste i kada ste razdvojeni, slično pričate, grlite se dok spavate
Foto: Thinkstock

Početak nije toliko težak, ali održavanje veze je ponekad toliko teško da ni jedno, ni drugo niste sigurni da li je to više to. Ako se pitate kako izgleda stabilna veza koja će dugo da potraje, stručnjaci za veze kažu da ona obuhvata sledeće:

1. Grlite se dok spavate

Parovi koji spavaju blizu jedno drugome su mnogo povezaniji od onih koji se razdvajaju tokom noći i svako spava na svojoj strani kreveta. Ako se grlite tokom noći ili ujutru, znači da ste stabilan par.

Poza u kojoj spavate sa partnerom otkriva kakav ste par, a više o tome saznajte OVDE.

2. Srećni ste i kad ste razdvojeni

Nije stvar u tome koliko nedostajete jedno drugom - stvar je u tome koliko možete da izdržite jedno bez drugog i kako se osećate kad niste zajedno. Parovi u stabilnim vezama lakše podnose razdvojenost, jer imaju razvijeno poverenje.

3. Slično pričate

Kao i prijateljice koje koriste iste izraze, i parovi koji su razvili neki zajednički jezik pokazuju stabilnost. Zajednička komunikacija je važna, a ako pričate dovoljno dugo, verovatno ćete jedno od drugog da pokupite neke izraze, koji će onda postati vaš način razgovaranja. Parovi koji to rade deluju kao da se poznaju već jako dugo, a i stabilniji su od onih koji pričaju potpuno različito, kažu stručnjaci.

Da li postoji hemija između vas dvoje saznajte OVDE.

4. Gledate romantične komedije

Žena koja uspe da nagovori muškarca da s njom gleda romantičnu komediju biće najsrećnija na svetu, a dečko koji na to pristane je očigledno jako zaljubljen. Deljenje zajedničkih interesa uvek doprinosi stvaranju stabilnosti u vezi.

5. Putujete zajedno

Ako dobro funkcionišete i kad su u pitanju zajednička putovanja, znači da ste dobar par. Mnogi parovi odlično funkcionišu na domaćem terenu, ali kada dođe vreme za deljenje sobe tokom nedelju dana, neki od njih znaju da pokleknu.

A ukoliko želite da vaša veza uspe i da se pretvori u pravu vezu sa redovnim seksualnim životom, morate proći i kroz određene faze. Opširnije o njima pročitajte OVDE.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs