Prestanite da verujete u njih

5 najvećih laži o ženskoj lepoti: Ne trudite se da ih ostvarite, postoje samo na filmu!

Nakon strasnog poljupca nema šanse da vam ruž ostane na mestu, za razliku od savršenih usana glavne junakinje filma
Nega
02:16h Autor:
5 najvećih laži o ženskoj lepoti: Ne trudite se da ih ostvarite, postoje samo na filmu!
Foto: Shutterstock

U filmskim hitovima većina žena izgleda besprekorno, a svaka je neprikosnovena kraljica šminke i frizure, kojoj ne treba pomoć stručnjaka da bi se sredila. Povrh svega, sređeni izgled postojan je bez obzira na vremenske nepogode i geografsku lokaciju.

Ovo je 5 najčešćih laži o ženskoj lepoti koje postoje samo na filmu, pa se nemojte opterećivati ukoliko ne možete da postignete takav izgled - jednostavno je nemoguće.

U 61. godini izaziva zavist mnogo mlađih žena - Lajla otkriva neverovatan izvor lepote i mladosti! (FOTO)

1. Ruž koji se ne razmazuje

Ima li lepšeg prizora od odlično izvedenog filmskog poljupca? Bez obzira na kvalitet podloge, pudera ili trajnog ruža, nijedan kozmetički proizvod ne garantuje otpornost na razmazivanje nakon strastvenog dodirivanja usnama!

2. Maskara koja ne mrda sa trepavica

Vodootporna maskara ne može da odoli monsunskoj kiši ili emotivnom slomu obilno popraćenom suzama. S druge strane, filmske junakinje obično su imune na ove pojave, pa imaju besprekorno nanesenu maskaru čak i kada plaču.

Ne smete ih ponavljati - Greške u šminkanju koje vas čine i do 15 godina starijom!

3. Oči bez podočnjaka

Filmske heroine obično se bude bez podočnjaka i podbulosti, bez obzira na to da li su uveče skinule šminku (što se nikad ne dešava) ili legle u krevet u razumno vreme. Ako su noć provele sa glavnim junakom, a kamera zumira njihove usnule kapke, one su obično savršeno osenčeni i našminkani neutralnim bojama.

4. Puder koji se ne preslikava na druge stvari

Ako ste ikad naslonili glavu na muško rame sa kompletnom šminkom na licu, verojatno znate da tragovi pudera obožavaju njihove košulje i sakoe. Ali, u čarobnom Holivudu, neprijatne mrljice nikad se neće naći na glavnom junaku.

5. Uvek savršena kosa

Pod uticajem vlage kosa se kovrdža i dobija na volumenu. Savršeno ispeglana kosa ili savršene lokne ispod filmskog vodopada ili tokom kišnog popodneva su apsolutna naučna-fantastika! To je zapravo samo frizer koji je sve vreme na setu, zadužen da glavna junakinja uvek bude savršena.

Nije prala kosu 31 dan - Evo šta joj se desilo nakon eksperimenta! (FOTO)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs