Često nismo ni svesne

3 ženske zablude kojima odbijamo muškarce: Znate li da prepoznate frajera za vezu

Muškarci vrlo jasno razdvajaju seksualnu i emotivnu privlačnost dok žene misle da između njih postoji znak jednakosti
Ljubav i zavođenje
15:34h
3 ženske zablude kojima odbijamo muškarce: Znate li da prepoznate frajera za vezu
Foto: Shutterstok

Kada se kao grom iz vedra neba pojavi dokaz da se muškarac totalno ohladio i udaljio od ideje udvaranja, žene ostanu u čudu i pitaju se gde je pošlo nizbrdo. Ne znači naravno uvek da su devojke uradile nešto pogrešno, ali neke od stvari koje radimo šalju suprotne signale muškarcima od onih koje smo želele.

Ovan je rođeni osvajač, Škorpija zavodi pogledom i dodirom. Pogledajte kako horoskopski znaci zavode OVDE.

1. Utisak nesigurnosti

Čak i žene koje imaju najviše samopouzdanja ponekad slučajno znaju da ostave utisak nesigurne i nesamostalne osobe kojoj je muškarac preko potreban, a to je stvar koja hladi muškarce i ubija šanse za vezu. Takav utisak ostavljate željom za pokazivanjem u javnosti, govoreći ružno o vašem bivšem i govoreći ružno o drugim ženama. Ako negativno govorite o bivšem momku negativno govorite i o sebi. Kada govorite ružno o drugim ženama ostavljate utisak sopstvene nesigurnosti.

2.Izjednačavanje seksualne i emotivne privlačnosti

Mnoge žene misle kako su muškarci seksualna bića i da ukoliko ga privuku u seksualnom smislu, da će i u emotivnom. Žene često spavaju sa muškarcima u nadi da će na taj način njihovo viđanje prerasti u vezu. U stvarnosti muškarci emotivnu i seksualnu vezu doživljavaju kao dva različita pojma.

3. Pogrešno tumačenje potencijala za vezu

Žene često vide potencijal za vezu tamo gde ga nema. Ukoliko osećaju snažnu privlačnost, ignorisaće razum i instinkte, pa će tako propustiti da vide da taj muškarac nije potencijal za vezu i nikada neće ni biti. Vrlo je važno prepoznati upozoravajuće signale, kao što su loše ili agresivno ponašanje, nezainteresiranost, varanje, udvaranje drugim devojkama, već na samom početku kako biste sebe poštedjeli daljih i sve većih razočaranja.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs