Na meti kritika

Tri najgora modna izdanja: Madona, Rijana i Rita Ora šokirale na dodeli Gremija! (FOTO)

Svi svetski mediji prenosili su dešavanja sa crvenog tepiha, a vest o "haljinama" koje su nosile neke pevačice, neprijatno je iznenadila modni svet
Moda
23:24h Autor:
Tri najgora modna izdanja: Madona, Rijana i Rita Ora šokirale na dodeli Gremija! (FOTO)
Foto: AP / Reuters

Ovogodišnja dodela Gremi nagrada nije protekla nezapaženo zahvaljujući poznatim damama koje su svojim odevnim kombinacijama preterale i uspele da šokiraju. Na listi najgore obučenih našle su se Madona, Rijana i Rita Ora.

Trend u Holivudu: Poznate dame bez gaćica na gala događajima! (FOTO)

Nažalost, ništa nije uspela da ostavi mašti, pa joj se u jednom momentu videla i zadnjica. Iako Madona izgleda sjajno za svoje godine, modni stručnjaci smatraju da je preterala sa kožnim rukavicama, mrežastim čarapama i dubokim čizmama.

OVDE pogledajte kako su ostale dame izgledale na dodeli Gremija!

Lepotica sa Barbadosa otišla je u drugu krajnost, podsećajući na ogroman pufnasti kolač, kada je došla u velikoj roze haljini. Iako pevačica voli da pokazuje svoje raskošne obline, ovog puta je neobjašnjivom kreacijom sve prekrila i time razočarala modni svet.

Rijana (26) tvrdi da je haljinu kupila preko interneta, pa da zbog toga nije odgovarajuća.

Rijana otkriva recept za vitku liniju: Preuzmite njen jelovnik i pobedite u borbi sa kilogramima!Rita Ora je, takođe, pogrešila obukavši blistavu srebrnu šljokičavu haljinu. Zakopčana do grla i svetlucava bila je pravo modno razočaranje, a mnogi su komentarisali da lepše izgledala u kućnoj odeći.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs