Ovo je realnost

Konačno rešena večna nedoumica: Kolika je prosečna veličina penisa!

Britanski naučnici navode da u stvarnosti samo 2,28 odsto muške populacije ima nenormalno mali penis i isto toliko neobično veliki
Ljubav
15:00h Autor:
Konačno rešena večna nedoumica: Kolika je prosečna veličina penisa!
Foto: Shutterstock

Jedno od pitanja koje muči mahom muški deo čovecanstva jeste kolika je prosečna veličina penisa i konačno, naučnici su dali odgovor na to pitanje, prenosi AFP. U analizi koja je obuhvatila više od 15.000 ispitanika oni su došli do zaključka da je prosečna dužina penisa u erekciji 13,12 centimetara, a 9,16 u opuštenom stanju.

Dame, treba znati kako da se postavite: Šta da radite sa najvećom muškom fobijom?

"Ti brojevi treba da uvere muškarce širom sveta da je dužina njihovog polnog organa u granicama normale", rekli su britanski istraživači koji su radili studiju. Tim je osmislio i grafikon koji lekari mogu da koriste tokom savetovanja i razgovora sa muškarcima koji pate od anksioznosti zbog male veličine penisa.

Britanski naučnici navode da u stvarnosti samo 2,28 odsto muške populacije ima nenormalno mali penis i isto toliko neobično veliki. Takođe, tim istraživača nije pronašao dokaze da je veličina penisa povezana sa rasom niti su pronašli ubedljivu vezu između veličine muškog stopala sa njegovom muškošću. Istraživači, međutim, kažu da su rezultati možda donekle iskrivljeni zbog mogućnosti da su muškarci, koji su se dobrovoljno javili za učestvovanje u ispitivanju, sigurni da je njihova veličina "normalna".

2 istine i 4 laži o seksu: Penis je najbolji alat za postizanje orgazma kod žena!

Članovi tima kažu da je njihov rad objavljen u Internacionalnom časopisu za urologiju i prvi je koji je kombinovao postojeće podatke o dužini penisa i napravio grafikon. Te informacije i grafikon mogu biti korisni kako ljudi ne bi brinuli da njihova veličina nije odgovarajuća, ali može da ima i neželjeni uticaj na ego onih čija je veličina estremno velika. I doktori mogu koristiti grafikon kako bi pomogli muškarcima da pronađu kondome odgovarajuće veličine, kažu članovi tima. Učesnici studije bili su muškarci starosti od 17 do 91 godine iz Evrope, Azije, Afrike i SAD-a.

3 seksualne poze za izuzetno obdarene muškarce: Isprobajte bočno sedlo, blizance i majmuna!

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs