Obratite pažnju

5 faktora za koje niste znali da ubijaju libido: I bogat društveni život utiče na seksualni nagon!

Lepo je imati puno prijatelja i poznanika, izlaziti i zabavljati se. Ali, takav način života sa sobom donosi i manjak sna, umor, stres i nedostatak vremena za intimnost s partnerom
Škola sexa
10:10h Autor:
5 faktora za koje niste znali da ubijaju libido: I bogat društveni život utiče na seksualni nagon!
Foto: Shutterstock

Ponekad, uprkos činjenici da znaš kako je dobar osećaj postići orgazam, seks se čini tako bezveznim. Ali, dobra vest je da je takvo razmišljanje često posledica navika koje možeš da promeniš. Evo šta su otkrili stručnjaci Women's Healtha.

1. Previše vina

Alkohol ne pogađa samo muškarce i njihovu seksualnu izvedbu i libido, već i žene, kojima se možda zbog tih nekoliko čaša vina, ne da da se upuste u seksualne avanture. Jedna čaša je u redu. Sve više od toga je previše.

OVDE pročitajte 9 veština koje će vas učiniti najboljom u krevetu: Budite inovativni, naoružajte se samopouzdanjem!

2. Lekovi

To već verovatno znaš, pa ćemo samo još jednom naglasiti: posavetuj se s doktorom, ako sumnjaš da oni utiču na ovaj problem.

3. Nedostatak sna

Osim što se narednog dana osećaš umorno i neproduktivno na poslu, zbog ovog problema mogao bi da trpi i tvoj seksualni život. Dobijanje dovoljno sna je od vitalnog značenja da tvoje telo funkcioniše kako treba. Pokušaj da svakog dana odspavaš približno 7 sati.

Da li se vagina sužava zbog nedostatka seksa: U 2 slučaja ona menja oblik i veličinu!

4. Prekomerna telesna težina

Suvišni kilogrami i te kako mogu da smanje tvoj seksualni nagon. Ne bi bilo loše da razmisliš o malo zdravijem načinu ishrane i treninzima.

5. Bogat društveni život

Lepo je imati puno prijatelja i poznanika, izlaziti i zabavljati se. Ali, takav način života sa sobom donosi i manjak sna, umor, stres i nedostatak vremena za intimnost s partnerom. Odredi prioritete.

Život postaje bolji kada prestanemo da izlazimo non-stop: Evo i na kojih 7 načina!

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs