Oprobani recept

10 tajni srećnih parova: Mala iznenađenja su važna, ne svađajte se na putovanju!

Kad neko nešto zaboravi ili pogrešno uradi na putovanju, zanemarite. Dani odmora i zabave su ispred vas pa zašto biste to upropastili? Nije da ćete tako brzo opet moći da isplanirate takav beg iz stvarnosti
Ljubav i zavođenje
08:44h Autor:
10 tajni srećnih parova: Mala iznenađenja su važna, ne svađajte se na putovanju!
Foto: Thinkstock

Ovih nekoliko vrednih saveta pomoći će ti da sa svojim partnerom učvrstiš vezu.

1. Razgovarajte

Čak i onda kad nemaš snage ni volje da pitaš kakav je bio njegov dan, jer je tvoj bio dovoljno težak, pitaj ga, jer ćeš mu time pokazati koliko ti je stalo. Takođe, kasnije ćeš moći da se požališ na svoj, iako ti se trenutak pre činilo da nikoga nije briga za tebe. Dobra komunikacija je ključ kvalitetne veze.

2. Neke svađe su samo svađe

Možeš da budeš ludo zaljubljena u nekoga, ali i da budeš i jako ljuta na njega. Svađa ne mora da znači kraj, već je to ponekad samo način rešavanja problema.

3. Veza je obaveza

Prihvati činjenicu da će te mnogo puta mrzeti da uradiš nešto za njega, ali ćeš morati, jer će on zbog toga biti srećan.

Kojih 6 stvari srećni parovi rade svaki dan pročitajte OVDE.

4. Mala iznenađenja su važna

Naravno da ćeš da mu kupiš poseban poklon za praznike, rođendane i godišnjice. Ali, zašto ga ne bi iznenadila omiljenom čokoladom samo tako? Time ćeš da mu pokažeš da misliš na njega i u trenucima kad imaš drugog posla.

5. Reči i dodiri

Koliko god dugo bili zajedno, nemojte da zaboravljate na stvari poput poljubaca ili poruke za dobro jutro i laku noć, slatke poruke tokom dana, izlaska na sastanke i izgovaranja "volim te" što češće. Tako nikad nećete žaliti za prošlim vremenima. Ah da, tu je i seks, da ne zaboravimo, a ni vi.

6. Budite spontani

Jer zabavne stvari često ne idu po unapred definisanom planu, a smeh i zabava su važni deo svake dobre veze.

Kojih 5 malih navika zbližavaju parove pročitajte OVDE.

7. Ne zaboravite svoje prijatelje

Ponekad treba i njima reći "ne", kako biste imali dovoljno vremena za sebe. Ali, to ne znači da bi trebalo da ih zanemarite, jer ponekad sve što će ti trebati je kafa, izlazak ili vikend s prijateljicama, kako bi se odmorila od njega. I obrnuto.

8. Ne svađajte se na putovanju

Kad neko nešto zaboravi ili pogrešno uradi na putovanju, zanemarite. Dani odmora i zabave su ispred vas pa zašto biste to upropastili? Nije da ćete tako brzo opet moći da isplanirate takav "beg iz stvarnosti".

9. Budi na njegovoj strani

Čak i kad nije u pravu, uvek mu čuvaj leđa pred drugima. Kod kuće mu slobodno reci šta misliš.

Kakav razgovor obećava uspešnu vezu saznajte OVDE.

10. Brini se o njemu kada je bolestan

Shvatamo, tebi je dobro i ne leži ti se u krevetu, ne kuva ti se čaj i topla supa, ne trči ti se u apoteku u gluvo doba noći i sve što ide uz prehladu. Ali, činjenica je da se niko ne razboli namerno i da dobro znaš, da bi se on i te kako pobrinuo za tebe, da je obrnuta situacija.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs