ČEKALA GA VERNO ČETVRT VEKA, A KRIVE JE DA JE RASTAVILA OMILJENI PAR U SRBIJI: On je lako zamenio sa 23 godine mlađom

Lucija Šerbedžija krenula je očevim stopama i poznata je glumica, a bavi se i muzikom, a njen ljubavni život ne prestaje da intrigira javnost.

Ljubav
14:55h Autor:
ČEKALA GA VERNO ČETVRT VEKA, A KRIVE JE DA JE RASTAVILA OMILJENI PAR U SRBIJI: On je lako zamenio sa 23 godine mlađom
Lucija Šerbedžija, Foto: Printscreen Youtube / RTS Prikazuje

Lucija Šerbedžija, stekla je veliku popularnost u Srbiji posle pojavljivanja u trećoj sezoni "Tajna vinove loze" i to kao ljubavnica glavnog lika kog tumači Vojin Ćetković. Naime, njena uloga Ines nije uopšte na dobrom glasu, jer je uspela da razdvoji omiljeni par kod nas - Vuka i Veru. Međutim, i naslednica Radeta Šerbedžije ima zanimljiv ljubavni život.

Javnost u regionu je svojvremeno intrigirao njen brak sa srpskim rediteljem Filipom Gajićem. Zanimljivo je da su se bivši supružnici upoznali još u detinjstvu kada su zajedno bili deo jugoslovenske predstavie KPGT-a „Oslobođenje Skopja“. Tada su proveli tri meseca zajedno na turneji po Americi. Godinama nakon toga se nisu viđali, ali ih je sudbina ponovo spojila 1997. godine i to u kući Šerbedžije u Londonu.

Lucija Šerbedžija
foto: Printscreen Instagram - lucijaserbedzija

„Lucija je mene verno čekala 25 godina, kao Penelopa Odiseja. Kada je Rade saznao da se zabavljam sa njegovom ćerkom, bio je veoma srećan jer je imao lepo mišljenje o meni“.

Lucija i Filip su se u tajnosti venčali 2006. godine u Istri, u braku su dobili sina Sergeja i ćerku Anastaziju. Ali, njihova ljubav se ugasila nakon osam godina, te su se bez pompe i razveli, ostavši u sjajnim odnosima.

Lucija Šerbedžija
foto: Printscreen Instagram - lucijaserbedzija

„Tajno smo se venčali u jednom maslinjaku, tako je slučaj hteo, tajno smo se i rastali, kraj istog tog maslinjaka. I početak i kraj smo zalili širinom. Mi smo dvadeset godina pre nego što smo se venčali, bili dobri prijatelji i to je verovatno razlog što i danas o svemu možemo da razgovaramo. Volimo se i poštujemo“, napisao je Gajić tada u svom blogu.

Lucija danas uživa u vezi sa Tomislavom Dolušićem, presonalnim trenerom. Sa druge strane. Filip Gajić je sreću našao pored 32 godine mlađe glumice Jane Milosavljević. Još kao dete sa 11 godina osvojila srce publike u najgledanijem srpskom filmu svih vremena "Zona Zamfirova", u kome je odigrala malu Zone.

Jana Milosavljević
foto: ATA Images / Antonio Ahel

Jana je, inače, ćerka muzičara Nenada Milosavljevića, frontmena grupe Galija,a ulogu male Zone dobila je uz njegovu pomoć.

- To je bio naš najgledaniji film i moje prvo pojavljivanje pred kamerom. To je za mene, koja sam tada imala 11 godina, bilo zabavno iskustvo koje nisam shvatila previše ozbiljno. Danas mi je drago što sam bila deo te ekipe, ali ipak se nadam da će biti drugih uloga koje će me obeležiti u budućnosti - rekla je svojevremeno za Jana za Kurir.

Jana već neko vreme uspešno nosi repertoar Beogradskog dramskog pozorišta, a televizijska publika je imala prilike da je vidi u i u serijama "Vojna akademija", "Žigosani u reketu" i "Državni službenik.

Jana Milosavljević
foto: ATA Images

Janu i Filipa je upoznao Rambo Amadeus i ubrzo su započeli zajednički život. Godine 2017. dobili su sina Joakima.

- Imali smo muke, nikako nismo mogli da se dogovorimo. Mesec posle rođenja dete nije imalo ime, svako ga je zvao kako je hteo, nije ga imalo ni kad smo krenuli da ga prijavimo. Pred vratima opštine Zvezdara odlučili smo se za ono koje su Filipova deca izabrala. Mada ga i dalje zove ko kako hoće - ispričala je glumica svojevremeno za magazin "Gloria".

A malo ko zna da je Filip bio već u braku i pre nego što je stao na ludi kamen sa Lucijom, ali indentitet prve supruge nije otkrivao, kruna te romanse je Natalija, najstarija ćerka reditelja.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs