Zavede devojku, godinu dana je tretira kao kraljicu, a onda je odbaci kao staru krpu: Nikom nije jasno kako mu to uspeva

Njegova istorija zabavljanja, pokazuje da nije baš sve tako kako se prikazuje u javnosti.

Šuška se
11:26h Autor:
Zavede devojku, godinu dana je tretira kao kraljicu, a onda je odbaci kao staru krpu: Nikom nije jasno kako mu to uspeva
Foto: MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Nakon putovanja u Japan, poznati pevač nekadašnje grupe One Direction Hari Stajls, raskinuo je vezu sa kanadskom glumicom Tejlor Rasel.

Par, koji je počeo da izlazi pre 14 meseci, poslednji put je viđen kako zajedno voze bicikle u Tokiju u aprilu.

Nekoliko nedelja kasnije Rasel, 29, pojavila se na Met Gali gali bez Stajlsa (30), koji je ostao na drugoj strani Atlantika u Londonu.

Prijatelji su od tada tvrdili da je par odlučio da prekine vezu nakon što su zajedno proveli vreme u zemlji izlazećeg sunca.

Hari Stajls
foto: Shutterstock

Izvor je za britanski list "San" rekao: "Hari i Tejlor su prekinuli svoju vezu. Prošli su kroz težak period nakon putovanja u Japan i treba im neko vreme da se odvoje."

"On je bio u Americi, a ona u Londonu. Bili su divan par i bilo je očigledno da je Tejlor činila Harija srećnim. Stvari su se u poslednje vreme zakomplikovale."

Prijavljeni razlaz dolazi nakon što je rečeno da je Stajls spreman da zasnuje porodicu sa kanadskom glumicom.

Govoreći u martu, neimenovani izvor blizak pevaču je za "Dejli Mejl" rekao: "Hari se oseća kao da je proživeo već deset života, ali jedno je sigurno, njegove tridesete neće biti ništa poput dvadesetih.

Hari Stajls
foto: Julie Edwards / Avalon / Profimedia

"Doživeo je svu slavu koju bi neko mogao poželeti. Sada je spreman za sledeće poglavlje."

"On je zaljubljen u Tejlor. On želi porodicu sa njom i ovo je sledeća faza njegovog života."

Tejlor Rasel
foto: Angela WEISS / AFP / Profimedia

Dobitnik Gremija je ranije izlazio sa Olivijom Vajld od januara 2021. do njihovog razlaza sledeće godine u novembru 2022.

Stajls je ranije bio povezan sa nizom najpoznatijih devojaka sveta. Od Tejlor Svift, do Kendal Džener, Emili Ratajkovski, francuske manekenke Kamil Rou, Olivije Vajld i, najskorije, Tejlor Rasel.

Pregledom pevačeve istorije zabavljanja, ističe se informacija da je u vezi mogao da opstane samo godinu dana. Nakon tog vremena bi raskinuo i ubrzo bi se zaljubljivao u novu.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs