KAD JE SAZNALA DA ĆE RODITI NJEGOVO DETE POMISLILA JE NA NAJGORI SCENARIO: Bili NAJSKLADNIJI par, a sada su na KRV I NOŽ

Holivudska glumica, priznala je da je razmišljala o abortusu odmah pošto je uradila test, dok je istakla da je njen razvod doveo do "najgorih dana" u njenom životu.

Celebrities
13:05h Autor:
KAD JE SAZNALA DA ĆE RODITI NJEGOVO DETE POMISLILA JE NA NAJGORI SCENARIO: Bili NAJSKLADNIJI par, a sada su na KRV I NOŽ
Foto: Raw Image LTD/MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Glumica Sofi Tarner, priznala je da je razmišljala da odustane od bebe nakon što je zatrudnela sa prvim detetom svog bivšeg muža Džoa Džonasa.

Glumica iz kultne serije "Igre prestola", nije bila sigurna da će postati majka u svojim ranim dvadesetim godinama, odmeravajući svoje mogućnosti u to vreme. Ona detaljno opisuje komplikovan proces u novom intervjuu, otkrivajući po prvi put strahove od trudnoće u "neozbiljno" vreme.

Sofi Tarner, Džo Džonas
foto: MediaPunch / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Sofi se priseća da je saznala da čeka dete dok je bila u odmaralištu na Baliju, zadržavajući vest za sebe, pre nego što je rekla terapeutima na licu mesta. Ova dvadesetosmogodišnjakinja se seća da je bacila svoj test za trudnoću Džou, pitajući ga: "Šta misliš da treba da radimo?".

Pitala je: "Misliš li da bi trebalo da je imamo?" Sofi je za britanski "Vog" rekla da u to vreme nije znala da li je želela da bude majka. Na kraju je promenila način razmišljanja i par je dočekao svoju ćerku Vilu u julu 2020. godine, a par je postao četvoročlana porodica manje od dve godine kasnije nakon što je dočekao drugu ćerku Delfinu.

Džo Džonas, Sofi Tarner
foto: justinpalmer_ldn / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Nakon početnih strahova kada je prvi put zatrudnela, to je zapravo bila Sofijina ideja da rodi njihovo drugo dete. "Pošto moj bivši muž i ja toliko putujemo, želela sam da Vila ima brata i sestru. Ona je dodala: "Želela sam da imaju jedno drugo. Toliko su zabavne i apsolutni zraci sunca u mom životu".

Pevačica je u septembru podnela zahtev za razvod, a par se sada bori oko starateljstva nad svoje dve ćerke. Mediji su svojevremeno pisali o njima kao jednom od najskladnijih parova Holivuda, ali je ta titula otpala.

Njihov odnos danas isključivo postoji kada su deca u pitanju.

Sve to dolazi kada je Sofi priznala da je njen razvod doveo do "najgorih dana" u njenom životu.

Mislim, to su bili najgori dani u mom životu. Bilo je nekoliko dana za koje nisam znala da li ću uspeti. I onda, konačno, nakon dve nedelje koliko mi je bilo teško, ona (moj advokatica) me je podsetila da sam se borila za svoju decu za njih."

Džo Džonas
foto: Media-Mode / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Džo Džonas je odmah nakon razvoda zbližio sa Stormi Bri, da bi na kraju i zvanično otkrili njihov emotivni odnos. Sofi Tarner je takođe otišla na drugu stranu i pronašla novog dečka, aristokratu Peregrina Pirsa.

Sofi Tarner
foto: SplashNews.com / Splash / Profimedia Slično

Bonus video:

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs