HARI SE VRAĆA KUĆI, A MEGAN IDE NA DRUGI KRAJ SVETA: Iz kraljevske porodice se niko ne oglašava povodom ovog jubileja

Princ Hari nakon što je postao državljanin SAD-a ponovo dolazi u Veliku britaniju zbog godišnjice, ali ostaje enigma da li će se ovoga puta videti sa bratom

Celebrities
HARI SE VRAĆA KUĆI, A MEGAN IDE NA DRUGI KRAJ SVETA: Iz kraljevske porodice se niko ne oglašava povodom ovog jubileja
Foto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Međunarodni višesportski događaj Inviktus Gejms osnovao je 2014. princ Hari kako bi se ranjeni, povređeni i bolesni vojnici i veterani se mogli takmičiti na takmičenju sličnom Paraolimpijskim igrama.

Princ će 8. maja doći u Veliku Britaniju, ali s njim neće bitii vojvotkinja od Saseksa. Da mu se Megan neće pridružiti potvrdio je i portparol para, pišu strani mediji. Taj je potez iznenadio mnoge jer je većina mislila kako će ga supruga ipak podržati na ovom jubileju. Međutim Megan će iz Amerike leteti za Nigeriju gde će se kasnije pridružiti svom suprugu princu Hariju.

Megan Markl
foto: Bruce Adams / dmg media / Profimedia

Hari se pri povratku u domovinu, navodno neće videti sa ocem, koji boluje od raka, a ne zna se hoće li se susresti s bratom princom Vilijamom i njegovom bolesnom ženom princezom od Velsa, koja takođe ima rak. On je u februaru popričao s ocem, nakon što je kralj Čarls objavio da će ići na lečenje zbog raka. Bakingemska palata je odbila komentarisati Harijevu skorašnju posetu Londonu i potencijalni susret s ocem.

Otkako su Hari i Meghan otišli iz Velike Britanije 2020., Megan je samo tri puta došla u rodni kraj svoga supruga. Izvori bliski Megan kažu kako joj je dosta svega i da ne želi dramu.

Hari će u katedrali svetog Pavla u Londonu održati govor povodom 10-togodišnjice igara, ali čini se kako niko drugi iz kraljevske porodice neće prisustvovati. Princ će navodno spavati u hotelu, kao što je to činio i prethodnog puta. Nakon toga će se uputiti prema Nigeriji.

Stil / Story.hr

Bonus video:

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs