KAKO JE MANEKENKA DOBILA I ĆERKU I SINA U RAZMAKU OD SAMO NEKOLIKO MESECI: Nakon traumatičnog iskustva, usledilo OVO

Muzička zvezda i manekenka zajedno imaju četoro dece, a nakon što su dobili prvo dvoje, usledio je pobačaj od koga su se teško oporavili, ali posle toga im se desio filmski scenario

Celebrities
KAKO JE MANEKENKA DOBILA I ĆERKU I SINA U RAZMAKU OD SAMO NEKOLIKO MESECI: Nakon traumatičnog iskustva, usledilo OVO
Foto: Profimedia

Krisi Tejgen i Džon Ledžend zahvalni su na rođenju svog četvrtog deteta koje su dobili uz pomoćsurogat majke. Nakon što su prošlog januara dobili treće dete, koje je stiklo kao blagoslov posle pobačaja koji je manekenka doživela 2020. godine, a prethodno imaju dvoje starije dece, stigao je i četvrti naslednik.

Novorođenom dečaku dali su ime Vren Aleksandar u čast svoje surogat majke koja se zove Aleksa.

Model i TV ličnost je tada na svom Instagram profilu podelila srećne vesti, kao i priču koja stoji iza njihove rastuće porodice.

Ona je napisala: „Otkako se sećam, uvek sam želela četvoro dece. Kao devojčici, 2 svetleća crva i 2 lutke od kupusa su mi stalno bile u naručju, pomagale su mi da se mešam u svojoj lažnoj kuhinji, gledajući Alfa sa mnom. Spavali bismo zajedno svake noći, i svako dobijao istu količinu poljubaca da ne bi ostali nili ljubomorni.”

Model Sports Illustrated-a se potom dotakla njenog pobačaja, dodajući: „Nakon što sam izgubila Džeka, nisam mislila da ću moći sama da nosim još beba. Da budem iskrena, ja sam lično blokirala dosta svog razmišljanja tokom tog vremena, ali jedno jasno sećanje je to da sam bila okružena ljudima koji su želeli da budu sigurni da neću ponovo proći kroz taj bol i gubitak."

„Godine 2021. obratili smo se agenciji za surogat majčinstvo, sa idejom u kojoj smo se raspitivali o tome da možda imamo 2 surogata u tandemu, da bi nam svaki doneo zdravog dečaka ili devojčicu. Blizanci, nekako?!” objasnila je.

Krisi je nastavila: „U nekom trenutku, na početku našeg surogat majčinstva, izašla sam sa terapije, sišla dole i rekla Džonu – Želim da pokušam da nosim još jednom. Ako ne uspe, bićemo u redu. Već smo videli najgore. Obećavam da ću biti dobro bez obzira šta se desilo. Sećam se da sam rekla da jednostavno ne mogu da se pitam celog života da li je trebalo da pokušam ponovo."

„I tako smo ponovo pokrenuli proces vantelesne oplodnje, isti proces koji nam je doneo naše prelepe Lunu i Majlsa. Napravili smo nove embrione. Uradili smo moj transfer i bili smo tako srećni što smo saznali da je uspelo – bili smo trudni sa našom devojčicom, Esti.”

TV zvezda je dodala: „Otprilike u isto vreme, upoznali smo i najneverovatnijeg surogata sa najvećom ljubavlju, saosećajnosti kojeg smo ikada mogli da zamislimo, Aleksandru."

„Znala sam da je ona savršena za nas u trenutku kada smo razgovarali s njom. Sve naše želje i snovi su usklađeni. Želela sam da budem njen prijatelj, želela sam da se naša deca igraju, želela sam da večeramo zajedno. Želela sam da položim glavu na njen stomak i da osetim štucanje i udarce. Želela sam da bude u našim životima koliko god nam vreme bude dozvoljavalo.”

Krisi Tajgen
foto: Profimedia

Krisi je nastavila svoj dugi post, objašnjavajući neke poteškoće koje su imale u procesu surogat majčinstva.

„Prvi embrion koji smo probali sa Aleksom nije preživeo i nikada neću zaboraviti koliko se teško borila da se spremi za još jedan transfer. Koliko se odrekla sopstvenog tela – operacija da bi se očistilo ožiljno tkivo, mentalni danak koji je potreban da biste kroz sve to prošli sami, a kamoli drugi ljudi."

„Ne želeći da požurujemo proces, udahnuli smo i… bili smo samo strpljivi. Ležala sam uokolo, uživajući u prvom tromesečju trudnoće, i naravno malo straha koji se ne razlikuje od bilo kog drugog para koji očekuju prinovu. Dok smo se približavali prema bezbednoj zoni moje trudnoće, bili smo presrećni što smo saznali da je Aleksandra zatrudnela sa malim dečakom. Našim malim dečakom.”

Nakon svega krisi je istakla koliko je zahvalna na celokupnom putovanju kroz koje je prošla zajednon sa svojom surogat majkom sa kojom se veoma zbližila.

„Želimo da vam se zahvalimo na ovom neverovatnom poklonu koji ste nam dali, Aleksandra. I tako smo srećni što možemo da kažemo svetu da je on ovde, sa imenom koje je zauvek povezano sa vama, Vren Alekander Stephens. Naša srca i naš dom su zvanično puni. A za našeg Džeka, znamo da su oba njihova anđeoska poljupca od tebe.”

Bonus video:

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs