EVO KAKO MI JE DNK TEST UNIŠTIO ŽIVOT ZA MANJE OD 5 MINUTA: Bio sam siguran u svoju majku, a onda sam zanemeo od ŠOKA

Ispovest muškarca kojm je dnk uništio život krije zanimljive detalje o njegovom poreklu.

Porodica
09:54h
EVO KAKO MI JE DNK TEST UNIŠTIO ŽIVOT ZA MANJE OD 5 MINUTA: Bio sam siguran u svoju majku, a onda sam zanemeo od ŠOKA
Foto: Shutterstock

Čitav život jednog čoveka razbijen je u komade nakon što je DNK test otkrio 'majčinu 19-godišnju tajnu'. Objasnio je kako je uradio DNK test da bi se nasmejao dok je bio na univerzitetu - ne očekujući da nauči nešto što već nije znao.

Ali kada su njegovi rezultati došli do izražaja, doživeo je šok svog života, saznavši da je "pola Evropljanin a pola Azijac". Za Reddit je rekao: "Imam zaista sjajnu porodicu – sa mamom, tatom i sestrama bliznakinjama. Mi smo tipična porodica srednje i više klase, ali smo nekada bili siromašni."

Dečko, Zabrinut muškarac
foto: Ilustracija / Shutterstock

"Posao mog oca je eksplodirao i apsolutno promenio naše živote na bolje. Nismo savršena porodica, ali smo uvek tu jedno za drugo i imam duboku vezu sa svojim roditeljima otkako smo tada živeli u paklu."

"Svima sam rekao da moji rezultati neće biti tako uzbudljivi jer su mi oba roditelja Evropljani. Evo problema – ja sam samo polu Evropljanin, polu Azijat, uglavnom Kine i malo Indije."

Iako je imao tamniji ten od svojih roditelja i braće i sestara, nikada nije pomislio da bi to moglo biti zato što ima drugačiji DNK sastav. Rekao je: "Apsolutno sam izbezumljen da je moja mama mogla prevariti mog oca. Zajedno su od svoje 18. godine."

"Nije bilo ničeg osim iskrene ljubavi između njih i mama je uvek podržavala mog oca u njegovim ambicioznim radovima. Gubim razum, treba mi savet, molim vas, plašim se da izgubim oca, apsolutno ga obožavam. Kada sam spomenuo da želim da radim DNK test, mama je samo ćutala, a otac se nasmejao."

"Nakon poziva, pre nego što sam počeo malo da učim, mama mi je poslala poruku. U suštini, ona me je na neki način prekorila da se brinem o glupim stvarima poput ovih testova i da nisam fokusiran na svoje učenje. Ovaj semestar mi nije bio najbolji, ali sam uvek imao dobre ocene i to nikada nije bio problem među nama. Bukvalno mi je rekla da više ne donosim ovu ideju i da se fokusiram na studije."

"Stvarno ne znam šta da mislim. Nikada nisam imao ovakav tekst od nje, ne svađamo se mnogo i uvek sam bio blizu nje. Stvarno se osećam kao da se nešto krije. Zaboravio bih na ovaj test i nazvao ga greškom, ali zašto je tako reagovala."

Dok ga je većina korisnika pozivala da razgovara sa svojom mamom licem u lice, drugi su pokušavali da smisle druge mogućnosti za njegove rezultate. Jedan korisnik je rekao: "Možda je moguće da su baka i deda onaj koji nije bio pošten ili je neko usvojen."

Bonus video:

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

TAGOVI:

IspovestDNK