MUŽ JU JE 3 GODINE VARAO, A ONA NA ŠOK NAČIN OTKRILA PRELJUBU: Surovo mu se osvetila, a on sad ljubi njenu KOPIJU

Ljubavni život Gven Stefani prepun je zanimljivih detalja.

Celebrities
MUŽ JU JE 3 GODINE VARAO, A ONA NA ŠOK NAČIN OTKRILA PRELJUBU: Surovo mu se osvetila, a on sad ljubi njenu KOPIJU
Foto: Profimedia

Gevin Rosdejl uslikan je u Meksiku sa svojom devojkom koja mnogo liči na njegovu bivšu ženu, Gven Stefani. Dok on uživa u zagrljaju nove devojke, Gven Stefani je mnogo propatila nakon njihovog razvoda.

Par se venčao 2002. godine, a u braku su dobili troje dece. Međutim, brak im nije bio idiličan, posebno nakon što je Gavin svojoj supruzi priredio prevaru. Naime, Gavin varao Gven čak tri godine s dadiljom Mindi Men, pa čak i onda kad je bila trudna s njihovim najmlađim detetom, sinom Apolom.

Stefani je bila slomljena kada je saznala za aferu svog supruga, nakon što je pronašla golišave slike i bezobrazne poruke koje je razmenjivao sa dadiljom sa kojom ju je varao. Tada se Gavinov mobilni telefon sinhronizovao s tabletom, a da on to nije shvatio, te je Gven na taj način saznala da je muž vara.

Gven Stefani
foto: Profimedia

Nakon što ga je suočila sa skrinšotovima i golišavim fotografijama Gevin je priznao šta je uradio. Afera je trajala tri godine, a pitanje je koliko bi dugo još varao i lagao pevačicu da slučajno nije napravio propust.

Gven Stefani
foto: Profimedia

Nova ljubav

Dok joj se brak raspadao, a mediji brujali o aferi njenog supruga, Gven je počela da radi kao sudija u "The Voice" i tu je upoznala Blejka Šeltona. Varnice su odmah nastale, a i sam muzičar prolazio je kroz krizu u sopstvenom braku.

Prijateljstvo je polako preraslo u ljubav, a Šelton je rešio da se razvede od supruge nakon 4 godine braka. Javnost je tada žestoko osudila pevačicu tvrdeći da je drugoj ženi uradila ono što je njoj rađeno, ali bilo je i onih koji su je branili tvrdeći da je njihov odnos bio čisto platonski dok se muzičar nije razveo.

Gven Stefani, Blejk Šelton
foto: Profimedia

"Neverovatno mi je da nas je bog stavio u tu poziciju da imamo jedno drugo u tom trenutku. Nisam pokušavala ni u jednom trenutku da započnem vezu s njim, jednostavno se dogodilo", rekla je tada pevačica.

Gven Stefani
foto: Profimedia

Par je zvanično potvrdio da su u vezi u decembru 2015. godine, a 2016. Gven je konačno okončala brak sa Rosdejlom. Tada su se prvi put pojavili zajedno na crvenom tepihu, a a Blejk je priznao da mu je pevačica promenila život na bolje.

1 / 6 Foto: Profimedia

Ljubav su krunisali brakom 2021. godine u kapeli koju su izgradili na svom imanju, i činilo se da je to-to ovaj put za oboje.

Bonus video:

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs