OVU ŽENU JE VOJIN ĆETKOVIĆ VOLEO PRE SLOBODE MIĆALOVIĆ: Glumac joj slomio srce, a utehu je našla u poznatom političaru

Prva žena Vojina Ćetkovića bila je nekadašnja tv voditeljka.

Celebrities
OVU ŽENU JE VOJIN ĆETKOVIĆ VOLEO PRE SLOBODE MIĆALOVIĆ: Glumac joj slomio srce, a utehu je našla u poznatom političaru
Foto: ATA Images / Antonio Ahel

Sloboda Mićalović i Vojin Ćetković imaju jedan od najstabilnijih brakova, koji traje preko 15 godina. Kad su se upoznali, Vojin tada bio u braku sa voditeljkom Natašom Milovanović, koja je nekada radila na trećem kanalu RTS-a.

Kada je prvi put videla Vojina, Sloboda je još uvek bila maloletna, a zanimljivo je da su zajedno proslavljali njegovo momačko veče, ne sluteći da će im se putevi jednog dana ukrstiti.

Vojin Ćetković i Sloboda Mićalović, Vojin Ćetković, Sloboda Mićalović
foto: Kurir/Nemanja Nikolić

- Vojina znam još od svoje 17. godine, kada smo zajedno snimali jedan studentski film. Beskrajno je duhovit i divan čovek. Sećam se da smo te 2008. na snimanju serije proveli i njegov poslednji momački dan, jer se narednog dana oženio. Uživali smo i sjajno se zabavili - rekla je Sloboda koja je Vojinu u početku bila prijateljica.

Ko je Vojinova prva žena?

Iako se trudila da i u vreme kada su je svi prepoznavali na ulici sačuva svoj privatni život daleko od očiju javnosti, kao bomba odjeknula je vest u svim medijima o njihovom venčanju 2001. godine.

Ispostavila se da je njihova ljubav kratkog daha, te su se posle samo par godina stavili tačku na brak. Nataša se ubrzo odselila u Pariz, gde je dosta radila na svom obrazovanju i otpočela neki potpuno drugačiji život. Veoma retko se oglašava za medije, a u jednom od poslednjih koji je dala 2007. godine rekla je nekoliko reči o svom privatnom životu.

- Vrlo sam zaljubljena i u stabilnoj vezi. Ljubav je za mene uvek ispred posla. Kvalitetna veza sa nekim ko nije iz javnog života, i ko, čak, nije dugo ovde ni živeo, a stariji je od mene koju godinu, jeste, moram priznati, pravo osveženje za mene - rekla je tada Nataša.

Sa druge strane, Vojin godinama uživa u skladnom braku sa glumicom Slobodom Mićalović, a kruna njihove ljubavi su upravo dve ćerke bliznakinje.

Dosta se pisalo o Nataši kada je stavila tačku na brak sa tada najperspektivnijim mladim glumcem za kojim su sve žene ludele. Navodno, kratko bila u vezi sa Goranom Pitićem, nekadašnjim ministrom u Vladi Zorana Đinđića, inače doktorom ekonomskih nauke, koji se može pohvaliti veoma zanimljivom i neobičnom životnom pričom.

Goran je rođen 1961. godine u Velesu, gde je njegov otac dobio posao, a odrastao u Zadru. Tamo je napravio i prve košarkaške korake, a po dolasku u Beograd zainteresovao se za pevanje.

Bonus video:

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs